Hvor meget ved du egentlig om terningespil?

Hvis du er på udkig efter gode tips til terningespil, eller craps som det også kaldes, så er internettet det helt rigtige sted at kigge. Du finder her de bedste tips til at spille craps online. Nogle mennesker mener, at craps spil er meget komplekse, og de tror, at det er den eneste måde at vinde craps spil. Men det er slet ikke sandt. Alt hvad du behøver for at spille eller vinde online craps spil, er at følge nogle grundlæggende regler. Det hele handler om at have det sjovt, når man spiller og selvfølgelig om at vinde – det giver sig selv. Men hvis du gør dette spil kompleks, mister man alt det sjove. Den første og mest grundlæggende regel i ethvert casino kortspil er, at du på forhånd gør op med dig selv, hvor mange penge du vil spille for og i sidste ende, hvor mange penge du har råd til at tabe, uden det vil påvirke den måde, du lever dit liv. Mange fristes til at spille for flere penge, end de har råd til at tabe – lad være med at begå en så stor fejl – det kan i sidste ende vende et sjovt spil til dit livs mareridt.

Keep it simple

Hvor meget ved du egentlig om terningespil?Denne strategi kaldes populært KISS og kan være yderst nyttige for dig, når du vil spille craps online. Jo mere du involverer sideindsatser og komplekse regler, jo mere vil det øge dine chancer for at miste dine penge. Ved at inddrage komplekse strategier, vil du gøre udbetalingen mindre, og oddsene vil gå imod dig. Prøv at holde spillet så enkelt som muligt, og tag så få side-bets som muligt. Du bør også undgå de komplekse indsatser. Prøv at hold dig væk fra de store puljer. De kan virke tiltrækkende, men de er slet ikke nemme at vinde, og du kan miste en formue ved at jage de store gevinster. Du skal spille spillet med moderate aggressive strategier, i stedet for dristige træk.

Lav en strategi og hold dig til den

Du bør lave en ny strategi for hvert nye craps spil, du vil spille. Du bør bl.a. planlægge , om du vil lave en side-satsning, og du bør holde fast i din plan gennem hele spillet. Hvis du har planlagt at gøre en særlig satsning under særlige omstændigheder, så foretag indsatsen, når den tid kommer.

Øv så meget du kan

Du skal bruge enorme mængder af tid i at praktisere spillet, hvis du har et reelt ønske om at tjene penge på dette sjove spil. Du er ikke i stand til at tjene penge uden at øve dig først. Du kan øve dette spil ved at spille online med virtuelle penge. Bortset fra det , bør du lære om spillet ved at læse om det på fx internettet. Gør dig fuldt informeret om dette spil, og kast dig derefter ud i det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *