Anmeldelse af spilleautomaten Jungle Jim – El Dorado – 2. del

Symbolerne i automaten består stort set udelukkende af vilde og farlige dyrearter mv., hvilket naturligvis ikke skræmmer vores hovedperson, Jungle Jim. Du støder således på piratfisk, slanger, edderkopper, pantere og giftige planter. Der er også en farlig krokodille, men vær modig som helten, og husk på, at alle disse farlige dyr er der for at skaffe dig masser af gevinster. Jungle Jims forlovede er der også, og hendes far viser sig også som en trofast følgesven.

Wild og scatter symboler samt bonusspil

Online casino bonusSom vi allerede har nævnt så har Jungle Jim spillemaskinen scatters, der ganske som normalt kan dukke op hvor som helst på hjulene og give dig gevinster. Der skal 3 af slagsen til, før der er noget at hente, og du får en øjeblikkelig kontantpræmie. Du kan få din samlede indsats op til 75 gange igen. Det betyder, at du med en indsats på 75 mønter, vil kunne høste herlige 7500 mønter, hvilket nok kunne de flestes dag bare en lille smule bedre.
Den grønne krokodille skal du også holde øje med, da det er den, der giver dig adgang til bonusspillet. Bonusspillet er princippet bare free spins. Du bliver taget med ind i en sump fuld af krokodiller, og under hver af disse er der gemt et hemmeligt antal free spins. Din opgave er, at få Jungle Jim til at vælge, så det kan blive afsløret, hvor mange free spins du kan komme til at hygge dig med. Jungle Jim er dog ikke helt færdig, når det er afgjort, hvor mange free spins der skal spilles. Jungle Jim skal nemlig også lige vælge, hvor mange gange gevinsten skal ganges op. Igen er det blot at klikke på en krokodille, og herefter vil det blive afsløret, hvor mange gange din potentielle gevinst skal ganges op, når du er færdig. Når antal free spins og multiplikator er afgjort, bliver du med vores hovedperson transporteret tilbage til det almindelig spil, hvor dine gratis spins går i gang. Er du heldig, skulle der gerne stå et betydeligt beløb på din konto, når du er færdig.

Sammenfattende om Jungle Jim automaten

Om automaten skal ses som Microgamings svar på Gonzo’s Quest, skal vi lade være usagt. I stedet kan vi opsummere med at sige, at Jungle Jim spilleautomaten en glimrende automat. De fine farver og tegneserielooket vil formentlig falde i smag hos de fleste. Det er ikke en af de mest avancerede automater fra Microgaming, men den er helt klart sjov at prøve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *