NetEnt lancerer nyt kvalitetsspil, Pyramid: Quest for Immortality

NetEnt lancerede for nyligt endnu en spillemaskine, og traditionen tro er der tale om et lækkert kvalitetsspil med sjove ekstra features. Kendt fra den klassiske Gonzos Quest fra samme producent kører den såkaldte Pyramid: Quest for Immortality med NetEnts Lavine funktion (eller Avalanche funktionen). Det betyder, at symbolerne falder ned på skærmen i stedet for at spinne rundt på hjulene. Er der gevinst på en indsatslinje, så forsvinder de gevinstgivende symboler, og nye falder ned på de tomme pladser. Denne fremgangsmåde fortsætter indtil, der ikke er flere indsatslinjer med gevinst. Er heldet virkelig på din side, så kan det forsætte længe med masser af fede gevinster til følge! Man kan næsten sammenligne det med en slags Gratis Chance, da du ikke skal satse yderligere hver gang flere symboler falder ned i gevinstlinjer.

Appetizer for Pyramid: Quest for Immortality

Hvis du lige vil se lidt nærmere på den nye spillemaskine, så har vi her en Youtube video, der kan forklare og vise det lidt nemmere:

Som du kan se, er der rigtig gode muligheder for gevinster på denne seje spilleautomat.

Spillemaskine med seje ekstra features på Pyramid: Quest for Immortality

En fed feature ved den nye spillemaskine som er værd at nævne, er spillets Wildsymboler. Wildsymbolerne findes udelukkende på 2., 3. og 4. tromle, men til gengæld genaktiveres de, når du opnår en gevinstkombination med Wildsymbolet. Denne lille funktion, kombineret med Lavine funktionen, hvor der kommer nye symboler, ind til du ikke har flere gevinstkombinationer, giver spillemaskinen et cool ekstra kick, som de fleste slotsspillere vil elske. Forhåbentlig vil de føje spillet til deres favoritspil, for det er virkelig en sej spilleautomat.

Spillet har 720 gevinstlinjer, så der er masser af vinderchancer. Faktisk kan du vinde op til 3,6 mio. mønter, hvis du er meget heldig. Får du en indsatslinje, og det inkluderer alle kombinationer af tilsvarende symboler, når de kører fra højre til venstre, så fordobles gevinster, og du får endnu en gevinstlinje. Sådan fortsætter det, op til x 10. Med 720 mulige gevinstmuligheder og op til 10 x fordobling af din gevinst, så kan du virkelig vinde stort.

Skulle du have lyst til at prøve Pyramid: Quest for Immortality, så er Maria Casino et godt sted at vælge. Her kan du også prøve spillemaskinen helt gratis uden krav om indbetaling. Du spiller i så fald for sjov, men har heller ikke mulighed for at vinde rigtige gevinster. Det er en god måde at prøve sig frem på, og så kan man jo altid begynde at spille for rigtige penge, når man er klar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *